Ons laatste nieuws

dierenarts-tilbury-open-verbouwing

We zijn weer open!

De afgelopen week hebben we verder geklust en heel veel gepoetst, zodat we weer in de praktijk aan de Postelse Hoeflaan aan de slag kunnen.

Lees verder
Blog- verbouwing 26 mei

De Postelse Hoeflaan wordt prachtig!

Dinsdagavond 25 mei; eindelijk thuis, moe en tevreden. Afgelopen weekend flink bezig geweest met poetsen en klussen op de Postelse Hoeflaan.
Gisteren en vanochtend vroeg een Pinkster spoeddienst gedraaid, waarbij mens en dier weer gevarieerde zorg vroegen en nodig hadden. Er waren droevige momenten waarin mensen afscheid moesten nemen van hun lieve huisdier en er was vreugde bij de geboorte van een tweetal puppies.

Lees verder
dierenarts-ti;burg-blog-carolien-grof-geschut-verbouwing-praktijkruimtes-vervroegd-van start

Verbouwing praktijkruimtes vervroegd van start.

En zo is het dan eindelijk zo ver, de verbouwing van de binnenkant van de praktijk aan de Postelse Hoeflaan is van start. Tsja, optimist als ik ben, dacht ik dat we alvast voor de elektricien de plafonds uit de ruimtes konden halen en dan zelf gewoon konden doorwerken.

Lees verder
paaskonijn-dierenarts-tilburg-paasdienst-pasen

Paasdienst

Afgelopen weekend was het Pasen en was het aan mij de eer om een groot deel van het weekend de spoeddienst te doen. Wat er aan patiënten en klanten gaat komen weet je nooit van tevoren. Soms kan je tussen de patiënten door rustig het huis poetsen en spelletjes doen met het, soms is het alleen maar werken, eten en slapen. Hoewel het, zeker in een drukke dienst, best zwaar kan zijn, is het vaak ook dankbaar werk.

Lees verder

Konijnen vaccineren

Konijnen vaccineren. Het was in het verleden altijd een militaire operatie om dit in te plannen. In verband met de korte houdbaarheid van de opgeloste flesjes moeten we vaccinatie dagen inplannen. En op die dagen moest u dan ook maar net kunnen. Herkenbaar? Soms kostte het behoorlijk wat moeite voor u om tijd in te plannen om te komen. En na zes maanden herhaalde het tafereel zich. Een lichte irritatie die wij met u deelden. Dit moest toch makkelijker kunnen? Onze vraag is gehoord!

Lees verder