Ons laatste nieuws

dierenarts-ti;burg-blog-carolien-grof-geschut-verbouwing-praktijkruimtes-vervroegd-van start

Verbouwing praktijkruimtes vervroegd van start.

En zo is het dan eindelijk zo ver, de verbouwing van de binnenkant van de praktijk aan de Postelse Hoeflaan is van start. Tsja, optimist als ik ben, dacht ik dat we alvast voor de elektricien de plafonds uit de ruimtes konden halen en dan zelf gewoon konden doorwerken.

Lees verder
paaskonijn-dierenarts-tilburg-paasdienst-pasen

Paasdienst

Afgelopen weekend was het Pasen en was het aan mij de eer om een groot deel van het weekend de spoeddienst te doen. Wat er aan patiënten en klanten gaat komen weet je nooit van tevoren. Soms kan je tussen de patiënten door rustig het huis poetsen en spelletjes doen met het, soms is het alleen maar werken, eten en slapen. Hoewel het, zeker in een drukke dienst, best zwaar kan zijn, is het vaak ook dankbaar werk.

Lees verder

Konijnen vaccineren

Konijnen vaccineren. Het was in het verleden altijd een militaire operatie om dit in te plannen. In verband met de korte houdbaarheid van de opgeloste flesjes moeten we vaccinatie dagen inplannen. En op die dagen moest u dan ook maar net kunnen. Herkenbaar? Soms kostte het behoorlijk wat moeite voor u om tijd in te plannen om te komen. En na zes maanden herhaalde het tafereel zich. Een lichte irritatie die wij met u deelden. Dit moest toch makkelijker kunnen? Onze vraag is gehoord!

Lees verder