De Postelse Hoeflaan wordt prachtig!

Dinsdagavond 25 mei; eindelijk thuis, moe en tevreden. Afgelopen weekend flink bezig geweest met poetsen en klussen op de Postelse Hoeflaan. Gisteren en vanochtend vroeg een Pinkster spoeddienst gedraaid, waarbij mens en dier weer gevarieerde zorg vroegen en nodig hadden. Er waren droevige momenten waarin mensen afscheid moesten nemen van hun lieve huisdier en er was vreugde bij de geboorte van een tweetal puppies.
Blog- verbouwing 26 mei

En daarna weer naar de verbouwing toe

Deze bevindt zich nu in de afrondende fase en ik kan zeggen dat wij zien al hoe mooi het allemaal gaat worden. Ik vertelde al dat er een hoop extra dingen gedaan moesten worden. Volgens de elektricien was het puur geluk dat we nooit brand hebben gehad. Enfin, alle elektra, waterleidingen en afvoeren zijn vervangen. Niet mooi of leuk, maar wel zo veilig.

Hoe het er allemaal uit komt te zien wil ik nog niet verklappen, maar ik kan wel zeggen dat de balie de spil van de praktijk wordt. Zoals je ziet zijn Kim en Ellen al helemaal in hun sas met hun toekomstige werkplek.

Maar goed, we hadden dit graag aan jullie allemaal willen laten zien, maar er nog te veel essentiële onderdelen niet af. Zo hebben we bijvoorbeeld nog geen stromend water in de spreekkamers, hangt er nog geen toiletpot en ook de deur tussen de wachtkamer en de operatiekamer ontbreekt nog. Kortom, we kunnen daar nog niet werken.

Welkom op de Sevenhoekstraat

Gelukkig kunnen we ons werk als dierenarts ook prima op de praktijk aan de  Sevenhoekstraat uitvoeren en daar zijn jullie de komende tijd ook gewoon van harte welkom.

En als de datum dat de Postelse Hoeflaan weer open gaat bekend is, dan laat ik dat meteen weten.

Groeten Carolien

 

Verbouwing
Picture of DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK

DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK