Een afscheid en een nieuw begin.

Inmiddels ben ik bijna 30 jaar dierenarts in Tilburg. En al die tijd heb ik op beide lokaties gewerkt. De liefde voor de dieren en de passie voor het vak als dierenarts zijn en blijven altijd een belangrijke drijfveer om dit vak bij nacht en ontij te kunnen uitoefenen, maar de fijne contacten met de eigenaren geven daar extra kleur aan. Ook op Broekhoven heb ik vele mensen leren kennen. Kinderen die als volwassenen met hun eigen dier ook weer komen, leeftijdsgenoten met wie ik samen zwanger was, die tanige oude dame die nog steeds met haar hondje blijft lopen. Ze worden samen oud. Allemaal bijzondere eigen persoonlijkheden.
dierenarts-tilburg-contact-2

De laatste jaren is het steeds drukker geworden in de dierenartsenpraktijk. Niet alleen bij ons, Dierenartsenpraktijk Tilburg, maar bij alle dierenartsen in Nederland. Dierenartsen en assistentes zijn echter schaars. Ik merk dat we als team zuinig op elkaar moeten zijn en efficiënter moeten gaan werken om goede service en zorg te kunnen blijven leveren.

Dus met pijn in het hart hebben we besloten om alle zorg te concentreren op de pas verbouwde praktijk aan de Postelse Hoeflaan. Het is daar prachtig geworden en we willen daar graag met het hele team werken om mens en dier warm te ontvangen.

De afgelopen dagen hebben we dit aan de mensen op Broekhoven verteld en gemaild: door omstandigheden wat sneller dan verwacht, gaan we het deze praktijk dit weekend sluiten. De reakties waren wisselend: teleurstelling, boosheid (begrijpelijk) , maar gelukkig ook heel veel begrip.
Vandaag hebben we de laatste klanten daar geholpen. Dat was vreemd. Heel vreemd.

Maar maandag zie ik de eerste dieren en baasjes weer terug op de Postelse Hoeflaan. En dan helpen we ze daar met dezelfde bekende dierenartsen en assistentes en op dezelfde vertrouwde wijze verder.

Welkom.

dierenarts-tilburg-contact-
DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK

DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK