Jippie, eindelijk onze nieuwe website!

Daar waren we wel aan toe zeg, een website die weer helemaal past bij de praktijk zoals die nu is, een website die past bij ons, die laat zien wie we zijn.
Jippie, eindelijk onze nieuwe website!

Starten aan een nieuwe website, maar toen kwam Corona

Een jaar geleden was ik er al met de gekozen websitebouwer aan begonnen. We hadden van alles besproken, zoals een prachtige fotosessie met diverse klanten met hun huisdieren in de praktijk,  met alle personeel gezellig op een teamfoto en ik zou allemaal stukjes tekst gaan schrijven. Maar toen kwam corona en liep alles toch wat anders.
Gelukkig mochten we als dierenartsenpraktijk open blijven en konden we gewoon doorwerken. Nou ja, gewoon?  
Het voelt nog steeds vreemd dat ik mijn klanten niet de hand mag schudden en dat we afstand moeten houden. Voor een huisdier is het vaak best spannend om, zonder die vertrouwde hand van z’n baasje om hem heen, door mij onderzocht en behandeld wordt. Met een beetje geduld vinden veel dieren het uiteindelijk wel goed, maar voor sommigen is het toch echt wel eng.

Dus alles is anders geworden, ook hier op de praktijk.

Lange tijd stond mijn hoofd er niet naar om stukjes te gaan schrijven en groepsfoto’s maken kon al helemaal niet.
In de loop van de tijd kwam er toch weer ruimte om te gaan nadenken over deze website en we hebben zelfs alle collega’s van de praktijk apart op de foto kunnen zetten.

En hier het resultaat. Ik en mijn team zijn heel erg blij met het eind resultaat.

Ik hoop dat jullie de website net zo mooi vinden als ik.

Carolien

DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK

DRS. CAROLIEN RITSEMA VAN ECK