Wij in de maatschappij

Natuurlijk staan wij als Dierenartsen Tilburg niet alleen in de maatschappij.
Wij dragen dan ook graag ons steentje bij. Wij weken daarom nauw samen met de volgende partijen: 

Stichting de Kittenmand vangt zwerfkittens en hun moeders op in huiselijk omgeving. De kittens worden zo goed gesocialiseerd. Ze krijgen alle medische zorg die ze nodig hebben voor ze naar hun nieuwe thuis gaan. Wij helpen de Kittenmand met medische zorg.

Adopteert u een kitten?

dap tilburg-partners-maatschappij-stichting-de kattenmand

Voor veel mensen die het financieel moeilijk hebben is het soms lastig om goed voor hun huisdier te kunnen zorgen. Dat beseffen wij wel degelijk.

Daarom bieden wij die mensen ook mogelijkheden: Via de Quiet community bieden wij enkele gratis consulten per maand aan (max 1 per gezin).

dap tilburg-partners-maatschappij-quiet community

Als er dan aanvullende zorg nodig is helpen we mensen om een aanvraag in te dienen bij de Stichting Mens Dier Nood. Deze stichting komt op voor eigenaren van zieke huisdieren, in de gemeente Tilburg, die in financiële nood verkeren. Zij helpt hen, onder strikte voorwaarden, met een bijdrage in de kosten van een diergeneeskundige behandeling.

dap tilburg-partners-maatschappij-stichting-mens-dier-nood

Bijna het gehele jaar hebben wij ook stagiaires paraveterinair (assistentes) op de praktijk mee werken. We bieden hun graag een veilige omgeving om het vak te leren.
Een enkele keer zult u een dierenarts in opleiding als stagiaire bij ons aantreffen. Ook zij krijgen zo de kans om ervaring in het vak op te doen.

Wij vinden het leuk om deze jonge enthousiaste mensen te helpen bij hun opleiding en ja, door alle kritische vragen die ze stellen, helpen ze ons ook om wakker te blijven.

dap tilburg-partners-maatschappij-stagelopen

Maak nu online een afspraak

Voor vaccinaties, nagels knippen en anaalklieren legen kunt u online een afspraak maken.
Is er iets anders aan de hand? Dan kunt u telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een consult.